It begins with you

Networking Enthusiast

scroll

It begins with you

Networking Enthusiast

Achievement begins with you.
På ABB uppmuntras du att bryta ny mark.

Jag har alltid velat jobba på ett stort internationellt företag. Efter att jag tagit min civilingenjörsexamen började jag leta efter jobbmöjligheter i en B2B-miljö, eftersom jag tänkte att det skulle vara mer intressant och utmanande. Jag gillade ABB direkt – inte bara för hur organisationen var strukturerad och produkterna i sig – utan också på grund av de större utmaningarna som ABB tar sig an. Därför blev jag väldigt glad när jag blev antagen till traineeprogrammet.

Det var för knappt två år sedan, och nu är jag Product Manager på heltid. Det faktum att jag redan har haft uppdrag i Japan och Norge säger mycket om vad som är viktigt på ABB. Nämligen att på riktigt få komma ut i och lära sig vår dagliga verksamhet samt möta våra kunder och bygga relationer som stärker vår affär och driver framgångsrika resultat. Jag jobbar väldigt tätt ihop med ett servicenätverk som består av 100 servicestationer i 50 länder. Mitt jobb står och faller med samarbetet. Jobbet blir så mycket lättare när jag har en personlig kontakt med mina kollegor, oavsett var de befinner sig. Inom Turbocharging har vi en väldigt unik miljö också, eftersom många har jobbat här länge. Man litar på att alla verkligen delar med sig av sin kunskap och erfarenhet – och det gör de.

Jasmin Bild 1

Jag trivs med kontakterna i vårt nätverk, för jag vet att vi alla har samma mål.

Jasmin Bild 5

Jasmin

Global Service Business Development
Baden, Switzerland

Dienstleistungen für ABB Turbocharging  

Jasmin började på ABB:s schweiziska traineeprogram 2013. Under sex månader var hon i Japan, som projektledare för solkraftsanläggningar, för att få internationell erfarenhet. När hon återvände till Schweiz började hon på en av ABB:s affärsenheter inom Turbocharging. Idag fortsätter hon sin resa inom ABB som Product Manager för globala serviceavtal. Jasmin delar med sig av sin entusiasm för jobbet även utanför kontoret, både som ABB-ambassadör och som aktiv medlem i Femtech, det internationella initiativet som stöttar kvinnor inom forskning och teknik.