It begins with you

Forward Thinker

scroll

It begins with you

Forward Thinker

Initiative begins with you.
På ABB kan du ta tekniken till nästa nivå.

Jag är Product Manager för i-ija-projektet – det nya smarta hem-systemet som vi har utvecklat här i Kina. Den här tekniken gör det möjligt för dig att styra dina funktioner i hemmet via en smartphone-app. Det gör vardagen enklare. Det vet jag eftersom jag själv använder i-ija. Jag kan tända lamporna, dra ner persiennerna och till och med sätta igång luftkonditioneringen för att få en svalare temperatur när jag kommer hem. Eftersom vi har jobbat med magnetteknik, meshnätverk och skapande av appar så har vi stött på många tekniska utmaningar. Men vi gjorde det möjligt. Jag känner mig stolt än idag när jag tänker på den dagen vi lanserade i-ija på en stor utställning i Shanghai.

I-ija-produkterna gör människors liv lite enklare. Mitt team och jag är alltid på jakt efter nya idéer och applikationer för hem och industri. Vår ABB-teknik hjälper exempelvis till med att styra belysningen på Shanghai flygplats. Om någon av oss kan ta fram ett koncept eller en design för en produkt som kan förenkla någon del av våra liv, så kan det förmodligen bli verklighet.

Paul Bild 1

Jag är alltid på jakt efter nya applikationer till vår teknik för smarta hem.

Paul Bild 5

Paul

Product Management
Xiamen, China

Från smarta hem till smarta flygplatser

Paul-Lu började på ABB år 2013. Som senior ingenjör bidrar han med teknisk expertis i sitt arbete med nyckelprojekt inom automation. Från i-ijas system för smarta hem till omfattande applikationer av tekniken – till exempel användningen av den på en av Shanghais största flygplatser. Paul är stolt över att söka efter morgondagens energieffektiva lösningar såväl innanför som utanför hemmets väggar.