It begins with you

Challenge Seeker

scroll

It begins with you

Challenge Seeker

Ownership begins with you.
På ABB ansvarar du för att lösa några av världens mest komplexa utmaningar.

Jag är en del av ett team som jobbar med att hela tiden förbättra ett av ABB:s stora industriella automationssystem. Vi får löpande feedback från kunder och resultat från systemtester, vilket gör att varje dag öppnar upp för nya utmaningar kring funktionalitet, design och användarupplevelse. Det passar mig bra eftersom jag alltid varit väldigt intresserad av hur saker och ting fungerar.

Det jag gillar är hur varje beslut vi tar, speglar hela teamets sätt att tänka. Ingen drar sig för att gå fram till någon annans skrivbord och starta en diskussion. Det är ju därför vi alla har de här små pallarna vid våra bord! Samarbete beskriver i stort hur vi jobbar här. Men jag behöver fortfarande lösa komplexa problem på egen hand. Och här får vi stor frihet att styra över vårt eget arbete. Vi bestämmer själva hur och när vi vill arbeta, bara vi levererar.

Lweendo Bild 1

Jag lär mig något nytt, varje dag.

Lweendo Bild 5

Lweendo

Product Management
Västerås, Sweden

Utvecklar styrsystem för ABB:s industriella automation

Lweendo var med i ABB:s svenska traineeprogram för ingenjörer 2013. Där fick hon prova på tre olika praktikplatser innan hon blev en del av Control Technologies 2014. Idag jobbar hon som projektledare inom mjukvaruutveckling, design och produktstrategi, för 800xA Operations – hjärtat av ABB:s industriella automationskapacitet. Som länken mellan kunder och olika ABB-enheter ser Lweendo alltid fram emot nya och oväntade utmaningar. Hennes nästa projekt kommer att ta henne till Singapore där hon tidigare studerat maskinteknik som utbytesstudent.