It begins with you

Blue-sky Believer

scroll

It begins with you

Blue-sky Believer

Sustainabilty begins with you.
På ABB jobbar du för en ljusare framtid.

Mitt team jobbar med några ganska välkända projekt. Ett exempel är Donghai Bridge i Shanghai – Kinas allra första havsbaserade vindkraftpark – som genererar tillräckligt med el för 200 000 hushåll! Ett projekt som det här innebär förstås mycket planering och organisering – och det är här jag kommer in i bilden. Jag befinner mig i händelsernas centrum och hjälper till att koordinera allt från granskning av kontrakt till produktion, godshantering och kundservice. Det innebär att jag har stort ansvar, mycket kontakt med olika människor och många dagar med högt tempo. Allt för att få projekten i hamn.

Våra projekt är stora när det gäller omfattning, men jag tycker att de är ännu större i betydelse. Många kineser tänker på miljön varje dag. När min son vill gå ut och leka med sina kompisar, måste jag ta reda på dagens luftkvalitet och bestämma om det är bättre för honom att stanna inne eller inte. Jag vill att miljön förbättras så att barn kan gå ut och leka när de vill. Och våra projekt tar oss närmare den verkligheten. Det gör mig väldigt stolt över att få vara med och bidra till det. Jag tycker om att kunna säga kolla vad vi har gjort! till mina vänner.

Crystal Bild 1

Jag känner att jag gör något bra för kommande generationer.

Crystal Bild 5

Crystal

Project Manager
Beijing, China

Överför hållbar vindkraft till det kinesiska kraftnätet

2006 började Crystal-Min på ABB. Förutom projektet med Donghai Bridge-vindkraftpark har hon också hjälpt till i några av ABB:s mest ambitiösa åtaganden. Från vindkraftparken JiangSu Rudong ute till havs och Ningxia Hanas-vindkraftanläggningar på land, till projektet med JiangXi HongPing Expressway. Crystal-Min ser redan fram emot att ta emot sin utmärkelse för att ha jobbat på ABB i tio år. Hon ser också fram emot framtida projekt. Projekt som kommer att göra skillnad, i både hennes eget och andras liv.